Mijn naam is Cindy Heinen : In 2013 heb ik een depressie doorgemaakt, om daarna met mindfullness en yoga een sterkere mindset te krijgen. Met mijn man en 2 kinderen woon ik in Uitgeest. In het najaar van 2015 hebben wij de praktijkruimte in onze achtertuin gebouwd. Het resultaat : een bijzonder fijne plek waar ruimte is voor ontspanningsbehandelingen. In 2017 stond mijn leven op zijn kop toen ik de diagnose Acute Leukemie kreeg. In 2 jaar tijd heb ik door middel van chemotherapie en nieuwe stamcellen van mijn zus, de kanker overwonnen. Ieder mens maakt hoogte- en dieptepunten mee in zijn leven, maar hoe ga jij daarmee om ?

Ik wil jou graag inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen. Ieder mens heeft unieke mogelijkheden in zich om zijn beste kanten naar boven te halen.  Waarom doe jij wat je doet, op jouw manier ? En werkt dit voor jou ? Leef jij vanuit authenciteit , voel jij wie je werkelijk bent en gedraag je je hier ook naar ?

Als er iets mist in jouw leven, als iets niet werkt of als je steeds in dezelfde valkuil valt én je wilt dit veranderen, dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor. Ben jij klaar voor een échte verandering ? Deze veranderingen ga jij maken vanuit jouw onderbewuste, vanuit jouw ontspanning. Op deze manier zijn veranderingen blijvend. Probeer maar eens vanuit je hoofd, vanuit je bewuste denken te stoppen met een slechte gewoonte. Dat lukt misschien een tijdje op je wilskracht, maar naar verloop van tijd sluipt de slechte gewoonte er gewoon weer in. Mijn aanpak is anders. We kijken eerst naar de achterliggende overtuigingen en redenen, waarom deze gewoonte steeds weer terugkomt én dat gaan we samen oplossen.

In mijn sfeervolle praktijk, een houten blokhut in onze achtertuin, onder het genot van een kopje thee gaan wij gezamenlijk demogelijkheden bespreken. Mocht het niet mogelijk zijn om naar mij toe te komen, dan kan ik ook naar jou toekomen. Woon jein de buurt van Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, kom ik gewoon naar jou toe !