Wil jij ook iets delen over jouw ervaring met CinZen?

Mail dan naar cindy@cinzen.nl en zie jouw reactie hieronder terug !


======== Over de Hypnose sessies :

Door de 3 sessies bij jou weet ik dat ik een hele diepe rust, kracht en vertrouwen in mijzelf kan vinden. In het dagelijkse leven merk ik dat als ik in een moeilijke situatie bewust even stil sta, stil ben en diep en rustig adem haal, ik ook echt door mijn lijf een ontspanning voel gaan. Dan kom ik uit de angst of weerstand en kan dan rustiger reageren en de dingen ook anders zien.

Groetjes, Karin

*

Heel bijzonder hoe Cindy mij wist mee te nemen naar een heerlijk ontspannen toestand. Eerst was ik bang dat het bij mij niet zou lukken, dat ik niet bij mijn onderbewuste zou kunnen komen. Maar door haar fijne stem, doortastendheid en professionaliteit kwam ik toch vrij gemakkelijk op de plek waar ik wilde zijn. Er kwamen allerlei symbolen langs, zomaar uit het niets. Maar met zoveel betekenis ! Een heerlijke diepe en fijne ontspanning met veel eyeopeners en diepe betekenissen. Ik ben weer wijzer geworden, een stapje dichterbij mezelf. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen!  Liefs Kalinka

 *

Hi Cindy,

Ach…..Ik realiseerde mij net onderweg op de fiets dat ik je helemaal niet bedankt heb. Iets wat ik nu eenmaal niet kan negeren.
Mijn gevoel hé. Hahahaha….? Zoals al eerder gezegd, voel ik me echt een heel stuk opgeknapt, minder onzeker en een heel stuk rustiger. En dat is niet alleen aan de Yoga te danken.
Mede dankzij jou merk ik toch echt wel dat ik veel baat heb gehad bij de 3 sessies. Heb inderdaad wel het gevoel dat de oude (echte) Marcel weer terug is en ik daar ook op vertrouwen kan.
Heb nu ook niet meer het gevoel dat mijn leven een ondergaande zon is, maar weer een opgaande is.
Wil dat toch wel even uitspreken. Ik ben je daar zeer dankbaar voor. Mocht ik je ooit kunnen aanbevelen bij iemand, dan zal ik dat ook zeker doen !  Groetjes en tot ziens, Marcel Smit

*

Toevallig had ik het dit weekend nog over je. Ik had iemand een hele tijd niet gezien en diegene vond mij er goed uit zien. Ik gaf aan dat het ook goed gaat, ik voel me ook goed. Er is rust en helderheid in mijn hoofd. Ik vertelde dat ik hypnose had gehad en dat dat naar mij idee heel veel had gedaan. Rust in mijn hoofd. Duidelijkheid.
Je bent een erg warm en open persoon en ik durfde je alles te vertellen.
Ik vond het erg fijn en denk dat ik zeker nog wel een keer terug kom, mocht het nodig zijn.
Mijn doelen zijn bereikt, alleen waar ik nog mee worstel, meer fysiek, maar ook erg in mijn hoofd is het loslaten van de nare persoon en alles wat daar bij hoort.
Het gepieker kan ik nog niet helemaal van mij afzetten.
Ik kan het daarentegen nu wel goed beredeneren en een plaatsje geven, maar mijn hart denkt daar nog even anders over. Ik hoop dat dit binnenkort overgaat. Maar voor 90% gaat het super !! En ben ik blij dat ik de stap naar jou heb gemaakt. - Groetjes Nienke

 *

Het was een bijzondere en fijne ervaring. Door de diepe ontspanning kom ik dichterbij wie ik ben en bij de inzichten, waardoor ik zaken opruimen kan. Jij bent in staat om iemand naar zijn zelfvertrouwen te begeleiden en jij laat hierbij jouw eigen persoon niet in de weg zijn. Concreet is mijn zelfvertrouwen steviger, waardoor ik sterkere persoonlijke keuzes gemaakt heb - Rene (37 jaar - Uitgeest)

 *

In een aantal hypnose sessies ging ik terug naar situaties in mijn jeugd. Er kwam verdriet, boosheid en schaamte naar boven, emoties waar ik mij niet van bewust was. Na afloop voelde ik mij een ander mens. Ik ervaar meer vrijheid en ruimte om mijzelf te zijn. Je werkt zorgvuldig, aandachtig en professioneel. Bij hypnose is het belangrijk om je te kunnen overgeven. Dat is bij jou eenvoudig, omdat je een ontzettende perfectionist bent. Ik weet bij jou, dat jij weet wat je doet. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en ik vond de sessies heel plezierig - Saskia (43 jaar - Uitgeest)

 *

Dat het alweer 1 maand geleden is dat ik bij je ben geweest. Ik heb niet meer het gevoel dat ik continue aan het balanceren ben en/of op een balanskoord loop (met angst en het gevoel om naar beneden te storten)....zeer positief dus, bedankt voor je energie ! - Warme groet, Stephanie

 *

Ik durf het amper te zeggen, omdat ik niet weet of dit klopt...maar ik voel me zonder te snappen wat precies, mezelf echt positief beter - T. Alders uit Heemskerk

 *

Ik voel mij top ! Ik zie een hoop geluksmomentjes waar ik veel positieve energie van krijg en de rust in mijn hoofd is fijn. Elise (Heemskerk)

 *

Cindy, ik vond je heel respectvol en je woorden  goed gekozen. Je hebt mij echt meegenomen in je verhaal...ik ben je dankbaar voor je vriendelijkheid en je geduld. Ik heb je al aanbevolen bij anderen, omdat het goed voelt en ik denk dat anderen er (ook) baat bij zouden hebben. Het was plezierig, maar of het iets heeft verbeterd, dat weet ik (nog) niet..Tijd zal het leren, maar de kernzin heb ik al meerdere keren voor mijzelf herhaald...als een mantra .......Mei-Li (Beverwijk)

*

Cindy weet met haar enthousiasme, persoonlijke betrokkenheid en open houding iedereen te verwelkomen. Ze motiveert je steeds een stapje verder te gaan in je eigen mogelijkheden. Cindy is in staat iedereen op persoonlijk niveau aan te spreken. Omdat Cindy de sfeer ontspannen houdt, kom ik er zowel fysiek als mentaal soepeler uit ! Laura (Haarlem)

*

Je bent echt super, Cindy, ik zit echt goed in mijn vel ! Ik kwam bij jou voor privé yogales, maar inmiddels hebben we ook al vaker geleide meditaties gedaan en coachingsgesprekken gehad waarin je altijd zeer betrokken bent geweest. Je geeft fijne tips en adviezen om echt meer structuur en ruimte in mijn dagelijkse bezigheden te brengen.  Tine - Heemskerk